Volg Smans nv op LinkedIn en steun onze goede doelen!

02-05-2019

 
Bij Smans nv heerst een sfeer van hard werken, teamwork en klant-centraal, maar we willen meer! Voor mensen die het wat moeilijker hebben en vooral kinderen wil Smans nv een grote inspanning leveren!
 
Ter gelegenheid van de Electronics & Applications beurs (14 – 16 mei) hebben we ervoor gekozen om onze eerste actie van 2019 te lanceren en jullie kunnen ons daarbij helpen! Momenteel heeft de LinkedIn-pagina van Smans nv een 150-tal volgers en dat willen we dankzij jullie sterk verhogen. Als jullie deze pagina willen volgen geven wij hiervoor in de plaats een leuk bedrag aan 3 Nederlandse goede doelen. Afhankelijk van de tellerstand op 16 mei om 17.30 zullen we een fiks bedrag schenken.
 
vanaf 200 volgers: 1.000,- euro
vanaf 250 volgers: 1.500,- euro
vanaf 300 volgers: 2.000,- euro
vanaf 350 volgers: 2.500,- euro
 

Volg Smans nv op LinkedIn voor:

– Interessante klantcases
– Informatie over nieuwe machines en mogelijkheden
– Ontwikkelingen bij Smans nv

Onze goede doelen

Stichting 010010

Stichting 010010 vult het onderwijs aan met initiatieven om techniek toegankelijk te maken voor alle leeftijden. Daarvoor doen wij onderzoek en ontwikkelen wij producten waarmee wij organisaties zoals scholen, bedrijven musea en verenigingen kun- nen ondersteunen.
Meer informatie vindt u op onze website: www.010010.nl

Timmetje Muis

Timmetje heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een Muis die de kleine kinderen met zijn vrolijke uitstraling iets wil leren. Alledaagse dingen die als stimulans moeten dienen hun leefwereld te leren kennen en te verkennen.
Meer informatie vindt u op onze website: www.timmetjemuis.nl

Dream4Kids

Dream4Kids laat de grootste dromen van kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een trauma in vervulling gaan tijdens een droomdag. Dit gebeurt als onderdeel van het professioneel behandelplan van het kind. Dus wanneer de situatie stabiel is en het kind weer naar de toekomst durft te kijken.
Meer informatie vindt u op onze website: www.dream4kids.nl


E&A 2019: Nog niet geregistreerd?

Bezoek de industriĆ«le elektronica beurs van de Benelux (14 – 16 mei) in de Jaarbeurs Utrecht! Door via deze deze link te registreren reserveert u een heerlijke lunch op de stand van Smans.

Smans is deze beurs niet te missen. De stand van 108m2 staat bomvol met state-of-the-art technologie voor elektronica productie. Aanvullend zijn er op het demoplein ook nog drie machines van Smans in actie te zien.
Maar ook aan de ambiance en catering besteedt Smans aandacht. Op de stand (7A054) is er voldoende ruimte om bij te praten en te genieten van een lunch of een goede Belgisch pint.
 
 

What is your
challenge?

Please contact us

Independent expertise

Customers give us a 9+

Extensive offer

More than 45 years of expertise