Our Event


Advanced Engineering

11.05.2022 to 12.05.2022

Make your products future-proof

Advanced Engineering info

In de Belgische maakindustrie gaat het snel. Nog voor de markt een nood blootlegt, zijn nagelnieuwe ontwikkelingen alweer ingeburgerd. Waarop moet je inzetten? Welke innovaties zijn blijvend?

De antwoorden krijg je op Advanced Engineering in een vernieuwd Antwerp Expo op 11 en 12 mei 2022. U komt er exact te weten op welke kar u moet springen, welke trends er op til zijn en hoe de meest actuele vraagstukken rond productontwikkeling worden beantwoord. Ook jouw producten future proof houden? Mis dit inspirerende & verbindende event niet!

Bezoek Smans

Smans is totaalpartner in de Benelux voor bedrijven actief in de elektronicaproductie en kabelassemblage. Van advies tot installatie en onderhoud… al meer dan 40 jaar zijn wij marktleider met de beste merken in onze portefeuille.

Ons motto is: Vertrouwd met Technologie. Wij willen dat, mét technologie, onze klanten zich vertrouwd genoeg voelen om veel te kunnen bereiken.

Al vele jaren werken wij samen met de groep Kurtz Ersa, een gekende en betrouwbare partner in soldering solutions. Recent lanceerden zij een 3D metaalprinter waarvan wij de trotse verdeler zijn in de Benelux!

Wij stellen jou voor aan de Alpha 140, een compact Laser Powder Bed Fusion systeem. Het combineert innovatieve productietechnologie met lage aankoop- en gebruikskosten. Met de beste prijs-prestatieverhouding, perfect voor kleine of middelgrote bedrijven, maar ook voor technische universiteiten en aanverwante instituten.

Kom langs op onze stand en ontdek de unieke werking van deze 3D metaalprinter!

Hal 4 – Stand 101

Registreren

Our great Partnerships

Ulmer GmbH Interflux